27 November 2013

Ini adalah Entry Terakhir......Ms Red :-(

Salam..:)


Ini adalah Entry Terakhir......Yup true......

Ini juga  adalah dilema budak perempuan yang ada 2 blog.

Hahahahhaha...Pening kot, bila ada 2 blog.Satu Blog Cinta & Kawin & Satu Blog diri sendiri. Kekononya kan  dulu tak nak campur blog peribadi dan blog kisah cinta dan kawin..Sebab dulu pun bercehenta & berkawan  pun senyap-senyap je., tup-tup tunang dan kawin.So time tu tak ready nak share dengan sesiapa.Kira macam syok sendiri tulis blog yang lagi satu....haha

Haha.So wujudla this blog
Eh2..korang...Ada sesiapa pernah view tak blog ini...??-  (Jemputla follow kita ^^)
The best part adalah, opss..I think the worst part...Until now tuan punya blog , TAK TAHU  nak hupdate blog  yang mana satu..!!!

Haha..teruk...felt so bad --

Everytime tengok both blog, sangatlah kesian. MACAM TAK BERTUAN je kan...

So after long time, tak hupdate both blog, finally, I am decided to focus on this blog only When Librarian Meet Captain . Yeahhhhhhhhhhhhhh..Merahterusmekarmara/ Ms Red. Ms As, terlalu istimewa , sebab every single things happen in her life & heart, She put all the things here, Sampai sekarang bila baca balik all the previous entry, I am proud of my self (dengan izin Allah) sebab diberikan pengalaman dan rasa  yang sangat berharga dari zaman I study Diploma until I habis Master , sehingga zaman I bekerja, berkahwin......keguguran...................dan macam-macam lagi..

Yeahhhhhhhhhhhh...cukuplah sampai di sini.

 Thank You for all the attention, followers and comments!!

Really appreciate it

Now move on,move on..yeahhh.

Welcome to my new blog!! http://asyusuflife.blogspot.com/

Kalau sudi boleh tekan button follow, yang dah follow, tu Terimaaaaaaaaaaaaa Kasih & Sayangggggg from Ms Red, Ms As, Ms Merahterusmekarmara.......................

I felt sooo Relieved now.....Thank You!!! :)

3 comments:

nZaOdonut said...

sob..sob...sobb :(

sayang nye nak benti tulih blog hat ni As...huhuhu

Miss Red said...

Thank You niza..............sob22222222222222222222 :(...Tak apa as akan rajin hupdate di blog lagi satu..;)

Gatoloco Mbelgedes said...

Oke sobat, selamat berkarya melalui blog yang lainnya.