16 September 2013

Part 0: Chicken Pox


Tengok jam dah nak pukul 1..Ciss..ingatkan nak hupdate seperenggan dua , tp blogwalking kat Blog Miss Hiddy and Nzaodon dah dekat setengah jam...hew...hew...Btw just nak share last week habis je berpantang I dapat Chicken Pox..or Cacar Air.....


Nanti I story pengalaman I kena Chicken pox ni, dan how I treat my chicken pox...Sekarang muka dah macam apa ntah, Badan pulak..tak sanggup nak tengok you alls, sampai sekrang mandi je mesti I akan tutup mata rapat sebab tak sanggup tengok diri penuh dengan virus Chicken Pox...


Ok boss dah panggil

Later I hupdate lagi

  :)



2 comments:

Miss Hidy said...

Ciannyer..
Seksakan kena chicken pox time2 umo cmni..Dah merase dah 2 taun lepas..
Ade satu parut yang x leh ilang saje nk bg kenangan agaknyer..

Miss Red said...

yup sangat seksa..:(