14 July 2013

Uhuk: Utara vs Selatan!!

AlhamdulilAllah

Happy 6 Ramadhan.:)

Diam tak diam dah 3 minggu kawennnnnnnnnnnn...Sampai sekarang rasa macam tak sangka dah kawin,dah ada suami .Sampai beratus-ratus kali tanya suami

"Awak kita dah kawin eh?" 
Awak kita dah kawin kan?
"Saya dah jadi isteri awak kan?"
...(Ulang dan ulang lagi bila jumpe suami) 

Suami pun duk ulang ayat yang sama............erk..teruk perangai masing-masing!!..heheh

Now even duduk berjauhan tapi hati rasa dekat sangat (sorang Kedah -sorang Johor), bila jumpa suami sekali -sekala terus rasa janggal,Sampai sekarang masih malu-malu lagi..., nak pegang tangan pun rasa malu, bila duduk berdua-duaan dalam bilik pun mati kutu je  masing......erk..nak baring sama-sama atas katil apatah lagi.. ehhhhhhhhh...eh...eh..ehhhh.....Rasa macam-macam betul-betul baru bercinta..:)

Suddenly ms as rasa jarak ini sangat indah.....Tiba-tiba  rasa sangat kuat..Lebih menghargai setiap nikmat yang diberikan.Mematangkan lagi usia hubungan kami..Moga hubungan kami lebih kuat sehingga diizinkaNya untuk hidup bersama suami nanti...InshaaAllah..AlhamduliAllah.Thank You Allah.

Ok bye!!




 

3 comments:

kuepelita said...

tahniah as...sori sgt xdpt dtg..suami as keje kt utara ke..

Miss Red said...

kuepelita: yup dear kem kat Sungai Petani Kedah...:)

Brutalistics said...

sayang mcm xpercaye we r oledy married,,,love u more