07 July 2013

Presenting Ms As Wedding Blog

Tak tahu nak start dari mana.

28 jun 2013, Im Officially Married.Syukur AlhamdulilAllah

For those yang masih tak tahu, Ms As ada wedding Blog tau.Blog ni dah lama ada since kami decided nak tunang last year......Suka-Suki je buat sebab teruja nak kawin and study pasal the best thing that we can give in our wedding, tapi hupdatenyer berapa puluh kali je..:) ehe...Actually nak reveal link blog ni kat korang bloggers before get married last week, tapi tak sempat nak post entry pasal blog kami berdua........
So here is the link...



Kalau rajin boleh baca sedikit kisah kami..& if rajin lagi boleh klik button follow itu..:)

Apa-apa review pasal kawin, akan update kat situ owhk..:)

So lepas ini akan merajinkan diri menghupdate kedua-dua blog itu......ehehh...

Ok Bye..:)

3 comments:

nZaOdonut said...

wahhhh....ade 2 blog rupenye yea :)

okayy dOne follow!!

Miss Hidy said...

Best2..
As nanti buat review byk2 taw..

Miss Red said...

Thank you follow blog kita!! yeyy,