25 July 2013

Sungai Petani........I wish I was here

Not in the right mood..huh..

Suddenly  tiba-tiba rasa sangat tak ada mood nak buat keje

Now new life after married began.Honestly tak  terasa almost one month dah pun  bergelar isteri,Eh..sambut Ramadan bersama pun baru sekali.Plus jumpa time honeymoon hari tu, rasa baru seminngu  je dapat jumpa suami.

Ingat after kawin tak payah nak jadi survivor lagi  , Pergi and balik keje suami amik...hahah..(Harapan!!).erkk..ehe..So tiba-tiba rasa sangatlah hectic dengan life kat sini.Berdoa moga Allah buka kan jalan yang lebih baik untuk kami...

Now dah drive sendiri pergi keje.Masuk keje pukul 9.00 am, tapi before 6.30 am dah gerak pergi keje eh...Ini semua semata-mata nak elak jem yang maha  teruk di JB pada waktu pagi...(gila semangat..:p) ..Ok la everyday gain confidence drive and new experience berada di atas jalan.Even mak memang tak confident dan berat hati nak bg anak dia drive sorang-sorang kat bandar JB, Tapi as usual always Tawakal & be Careful ea Ms As...So have fun owhk!!.You can do it..

eh...Lagi apa ek...


I wish to be here....kalau dapat kat sini lagi bagus tau .......
Tolong-tolong...

Now Im looking job in Northern Area  ??? Anyone.....

Rabbi Yassir wala tu’assir. Rabbi tham mim bil hayr. Rabbi zidni ‘ilman war zuqni fahman.

-Oh my Lord, make things easier for me, do not make things difficult for me-

Last but not least dont ever lose hope owhk.

Ok bye!

4 comments:

nZaOdonut said...

Ms.As.......!
dok sg.petani best ceq oii...seyes area utara negeri xdak jemmed sgt mcm belah2 KL / JB same je kot kn?

pape pon..wish u all da best after merried nih kene lagi BERTABAH okep!

p try usha2 keje kt area sana..InsyaAllah ada punya :)

Miss Red said...

InshaaAllah..Doakan tau..:)

Hencik feraRi said...

slmt hari raye puan as

Miss Red said...

Hencik Ferari: Tq encik ferari