18 June 2013

"Bujang"dah tak ada

Hye semua, Counting Days.Another 9 days to go.Tapi baju resepsi pun Ms As tak decide lagi..Benci..:(

Last two week, dapat sad news. Bujang mati kena langgar.So memang bederai jugak air mata ni.Totally now I  miss my cat badly. Even bujang bukanlah kucing jantan yang manja but," his" part of our family .So rasa sangatlah kehilangn dia.Tak dpat tengok Ms As sanding..

Azam nanti  bila dah kawin nak bela kucings sebanyak mana yang boleh kat rumah..haha.

Disebabkan perasaan rindu kat bujang so rasa gatal pulak nak post new entry pasal gambar cat sahaja.Ini adalah kucing idaman ok..:) Manja dan comel...

Merenung masa hadapan yang tak pasti

Goyang sambil dengar rock kapak at Sinar fm


Bila awak nak call saya ni..Rindu

Jangan dekat..jangan..cuba-cuba...

Ha??Berani ko kacau awek aku..!!

Sampai hati awak marah kita...kita tak salah tau..:(


Dan ini adalah Bujang yang mati kena excidet :(.Masa ni my brother cerita badan bujang panas lagi.Baru kena  langgar nearby my house.Dengar dentuman yang kuat...macam ada benda terjatuh.So tak sangka it was bujang..I think almsot half part of bujnag body was cracked.

Mungkin dah sampai ajal .Bujang tak sempat balik rumah nak mintak makan

Yup a few days to go!!!!.Bukannya nak hupdate pasal preparation kawin ke ape?????..How bad I am........Not to worries , all preparations run well.Just a few things need to buy and prepare.Semoga majlis kami nanti berjalan dengan lancar-selancarnya hingga ke akhir.Doakan tau..

4 comments:

nZaOdonut said...

kesian nye Bujang sooobbbsss :(

jgn nanges byk2 As..nti bakal pengantin mate bengkak time sanding huhu..

btw..mendoakan semoga majlis bejalan lancar & sorik sgt x dpt attend yep..jgn lupe bt entry psl kawen ko tau tau! hehehe

TAHNIAHHHH :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

takpe..insyaAllah ada pengganti bujang.selamat membuar preparation kawen =)

Miss Red said...

Nzaodonut: Tq niza!!!ok entry coming soon owhk

Miss Red said...

Khumeera: Tq dear..Good luck jugak kat meara...