13 May 2013

Now End: Journey with Hencik Master

Yup.Lama sagat tak hupdate!! Benci gila sebab sekarang dah malas nak hupdate


By the way Ms As dah graduate with Hencik Master
Thank You Allah,
Mak
Families
All the Lecturers
Classmate
Encik Tunang
Friends
dan all yang banyak memberikan dorongan kepada Ms As

Even rasa ralat sangat sebab tak dapat anugrah ANSC disebabkan kekurangan 1 point sahaja, Hati ini tetap rasa bersyukur.Yes we can do it and easily reach our dream. Kalau ada kesungguhan,tekad dan azam yang tinggi maka segala-galanya bukanlah mustahil untuk kita.

First semester : That time sangatlah takut untuk menghabiskan semester-semester yang akan datang sebab risau akan duit tak cukup nak bayar yuran,rumah sewa, makan..bla..bla....Tapi Allah Love is great.Allah buka pintu rezeki seluas-luasnya untuk mereka yang percaya.So dapat diharungi dengan baik.


Second Semester: Taken a few subject yang memang killer tahap apa ntah.Rasa macam di awang-awangan dah.Tawakal sahaja. Tapi pointer tetap mencecah 3.8 dan mendapat "Pembentang Terbaik".This is the best moments ever happen.



Third Semester: Decided to engaged with someone that really meaningful to me.Berdepan pula dengan supervisor yang very high expectation menjadikan  third semester become very challenging . 

After one and half year, with No PTPTN, No stable financial, Now I'm Graduated in  Master of Library Science with 3.74 CGPA

I'm Blessed!!

Thank You again Allah

5 comments:

Miss Hidy said...

Wah tahniah As..
Point Gempaknyer..:)

Miss Red said...

Miss Hiddy: Thank You dear.,,:) AlhamdulilAllah

nZaOdonut said...

TAHNIAHHH cik As :)...

kasik pinjam "spirit" kamu boleyy??huhuhu

Miss Red said...

Nzaodonut:Trust on Allah.All will give u hope more than you expect.Boleh niza.Sesiapa pun boleh..:) Nak smbung bg tahu...tau.T as wakafkan asngmnt..:)

nZaOdonut said...

Insyallah....
baeknye dia nak wakafkan assignment :) thanks...
nak tgu keje "stabil" dulu pehtu bru pk nak smbung plak huhu...doa2kan kite yep :)