08 January 2013

Wordless Wenesday: HP


Bila orang lain dah beli dan pakai hp berpuluh-pulu kali.Ms As masih guna Hp tekan-tekan (Keypad pun dah tercabut) guna getah lagi ikat, sound pun dah tak dengar...Rasa sangatlah ketinggalan owhk.Now ada duit sikit nak beli HP pun sayang..sebab boleh simpan duit untuk masa depan yang lebih bahagia katanya (InsyAllah).




Motif entry ini = Sebab stress gila dengan Hp sumbangan ikhlas kakak kepada adik nya ini yang semakin uzur..............Again Im a students kan, mana ada duit nak beli HP canggih..sangat cenngitu...--.(alasan)

 



PS= So awak yang bernama awak..Harap dapat Baca entry ini secepat yang mungkin (Harapan)







 Ok bye

8 comments:

Miss Hidy said...

apply la rebat hp yang rm200 tu..hehe..

Miss Red said...

Miss Hidy: dah bape kali nak apply...time nak sent failed je...fed up..hahah

Mahamahu said...

Singgah mlm minggu sebelum tonton MLM nak tgk Fear Factor kawn2 blogger kat sini ada ker...

Anonymous said...

single parent dating canton ohio http://loveepicentre.com/taketour.php shore drive singles dating

Anonymous said...

[url=http://loveepicentre.com/][img]http://loveepicentre.com/uploades/photos/7.jpg[/img][/url]
100 free secret dating site [url=http://loveepicentre.com]christain dating websties[/url] ct law dating restrictions
add dating online site [url=http://loveepicentre.com/taketour.php]ancient dating[/url] toronto sex dating
singles dating sights [url=http://loveepicentre.com/taketour.php]strap on sex dating[/url] erotic adult dating

Anonymous said...

cover ebook free maker http://audiobooksworld.co.uk/A-Ralph-Epperson/m880/ ebook abap idoc [url=http://audiobooksworld.co.uk/Urban-Planning-and-Development/c1389/?page=5]snmp by sidney feit ebook[/url] mind control ebook
[url=http://audiobooksworld.co.uk/de/Conan-the-Destroyer-Conan-0-7/p28349/][img]http://audiobooksworld.co.uk/image/3.gif[/img][/url]

Anonymous said...

take over computer software http://buyoem.co.uk/es/product-36688/NoiseControl-1-0-for-Adobe-Photoshop dvd region 0 software [url=http://buyoem.co.uk/fr/product-34190/Unified-Color-32-Float-1-0-for-Adobe-Photoshop-CS3-x64]palm pre software for audible[/url] pacs templating software
[url=http://buyoem.co.uk/information-7/FAQ]FAQ - Software Store[/url] computer software dental office
[url=http://buyoem.co.uk/de/product-37235/Opera-Password-Recovery-3-7][img]http://buyoem.co.uk/image/2.gif[/img][/url]

Anonymous said...

boyscouts accounting software http://buysoftwareonline.co.uk/product-36180/NBit-Easy-FTP-ActiveX-2-9 weight watcher palm software [url=http://buysoftwareonline.co.uk/es/product-25115/Adobe-Incopy-CS4-Mac]bible download software[/url] windows 98 burning software
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/fr/category-14/Autres]Autres - Download OEM, Software Sale, OEM Software[/url] tennis software palm
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/de/product-37119/Google-SketchUp-Pro-6-4][img]http://buyoem.co.uk/image/5.gif[/img][/url]