26 December 2012

Jawab soalan Tag... ..Wooot...Woot..^^ Jom Baca..:)

Haha!!

Tengah-Tengah pening dan serabut sebab Independent Study kena submit 2 minggu lagi.Boleh pulak main jawab tag,,,dari Cik Ct.... Wow, dah lama tak joint tag..So layan je la kan:

Here is the Question and Answer??

1. Siapa diri saya dirumah?
Seorang yang kaki mengemas  dan tak boleh tengok benda bersepah dan mudah  rasa bersalah bila kat rumah ....even nampak Mak buat keje kat dapur sorang-sorang pun rasa bersalah..sebab sepatutnya mak patut rehat, bagi anak-anak dia buat keje je.....Suka becakap dengan kucing.......tett

2. Siapa diri saya disamping rakan?
Survivor...!!..tett..Eh agak banyak cakap jugak and some time  menjadi tempat luahan masalah   ,tapi bila tiba-tiba time Ms As diam dan moody semua orang rasa nak bagi pelempang je...kan-kan..tett

3. LIMA benda yg di idam-idam kan, tapi tak dapat lagi
* Serius I nak Myvi merah!! (Lama mengidam owhk) 
* I nak keje best (dapat jadi Librarian S41 , I dah rasa nak buat kenduri Doa selamat 3 hari 3 malam kat   masjid)
*I nak ada syarikat sendiri..(pastu hari-hari kira duit..then boleh tolong orang sekeliling Ms As)
* I nak ada anak kembar (gila tak?? kawin pun tak lagi...gatal..tett)  
*I nak rumah besar dua tingkat macam kat Laman Seri Impian tu !!!!..nak bumbung merah tau tau tau  ...awak....


4. Siapakah nama pasangan merangkap buah hati pengarang jantung saya?
Nama dia always Captain ,..Nama Penuh pun Captain ,,...Nama penuh lagi tunggu dalam kad 
jemputan eh..:)

5. Ceritakan LIMA perkara saya paling suka tentang dia
*Sangat Menjaga Solat..
*Family man!!...Running man pun ea..:P
*Suara dia sangat Macho owhk.. ahaks
*Penyabar...
* Sebab dia pikat saya guna  Surah Yusuf ayat 4..(sweet tak..........)

6. Tarikh membina ikatan?
Tarikh specific tak ingat!! haha
Mula jatuh hati : Time zaman muda-muda
Mula Terima: awal 2012
Tarikh Tunang: 27/10/2012
Tarikh Kawin: __ 2013 (Tarikh dalam perbincangan) tett

7. Kenangan pahit bersama pasangan anda?
Sesat....Selalu sesat , even nak balik kampung pun sesat...tett
 
 8. Lagu Tema Cinta?
 Thousands years...

9. Apa perubahan yang saya nak tengok pada dia?
Jangan tinggalkan saya bila awak ada masalah and konflik boleh tak??? .....boleh tak..ek.....We fix it and face it together...(hahahh)
 

10. Tag member laen

 Alia Rahmat
Eznyza  
Jijah (Shining sTAR) 

Done ...tq Cik Ct tag  ^^ xoxo

No comments: