04 December 2012

Tears

Salam.

Tears

Dont know why suddenly felt so lonely.Need someone to talk..But Dont know who..and how to interprete this feelings...(Mungkin kerana terlalu menghayati alunan surah Ar-Rahman ..ini..)

Mungkin: 

Rindu kat mak yang  mengadu sakit kaki dan tak boleh bangun tengah hari tadi..:(
Mungkin juga rindukan arwah abah ..........(Al-Fatihah).............................:(
Mungkin juga risau pasal Research.........(sebab asyik kena marah itu dan ini oleh Dato)-Padan muka..:P
Gaji tak masuk lagi...Maka kena survive lagi..................................
Rindukan Hencik Tunang yang jauh di perantauan (erk.........:P)
Business....................................................................:(
Kerja........................................................:(
Sepupu nak kawin...........................................................
Driving. ..............................................................
persiapann mendirikan masjid...................................................................................................
.............................................................................................

Ternyata banyak lagi dan lagi.........................

Ya ALLAH. sungguh aku adalah hambamu yang sangat lemah.Maka berikanlah aku kekuatan untuk segala ketetapan yang telah di tetapkan untuk aku.Permudahkanlah jalan dan perluaskanlah rezeki kami...Jadikanlah kami dikalangan orang yang sentiasa bersyukur dengan segala nikmatmu.Jauhkanlah diri kami daripada perkara dosa dan melalaikan.Amin

Surah Ar-Rahman: Nikmat Tuhan yang manakah kalian engkari (bohongi)?
ok
will stop here..

In advanced Selamat Bertunang to my beloved Friend Eznyza! yang akan bertunanag ahad ni 9/12/2012 !! and My Cousin Muzalifah yang akan  Berkahwin 15/12/2012...May your married and relationship last till jannah dear.Amin

1 comment:

eznyzakhalid@blogspot.com said...

Ms. As...
TQVM sggup datang ngan fmly kamu smlam... im really appreciate + terharu + happy sangat2....love u dear... sorry..bz sgt smlam smpai trlupa nak bg souvenir dr bandung.. =(