03 August 2012

Result Hencik Master 2

AlhamdulilALLAH Ya Allah.Kau seakan mempermudahkan semuanya bersama Hencik Master daripada awal sampailah ke hari ini.

Moment yang saat indah bersama Hencik master even kadang rasa penat dan tak larat sangat memanjat tangga berulang-alik ke fakulti hampir setiap hari owhk.Balik-balik kelas je terus pengsan  macam apa ntah kat atas katil..=_=.owh..


AlhamdulilALLAH

Tahniah Ms As.You did a Good Job for this Semester.Walau seakan untuk memiliki bayang A pada awal semester tampak sanagatlah mutsahil dan mustahil tetapi ternyata perancangan Allah lebih hebat daripada apa-apa pun kan.

Keep it good work sayang

9 comments:

nZaOdonut said...

TAHNIAHHH AS!!!!

Miss Hidy said...

Wahh cantiknyer result..Congrats!!!

Miss Red said...

nZaOdonu: thank you niza..AlhamdulilALLAH..:)

Miss Red said...

Miss Hidy: AlhamdulilAllah..:) Syukur pada Allah.

Aliff Haikal said...

Tahniah ! ^^

Brutalistics said...

asslammualaikum..tahniah cik as..maintain or improve ur result for ur last semester...

Miss Red said...

Aliff Haikal : AlhamduliAllah Terima Kasih haikal..:)

Miss Red said...

Brutalistics: Thank you awak yang brutal..^^

Alia Rahmat said...

Jeles >.<