28 August 2012

Inilah bloggers paling lambat wish Hari Raya : Salam Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin -_-

Rasa tak terlewat lagi kan kan kan nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri pada semua yang mengenali Ms As


Sejujurnya raya tahun ni  Ms As tak post apa-apa di FB apatah lagi nak hantar kad raya bagai (pemalas kan)...untuk  wish Happy Hari Raya,Cuma menyempatkan diri jugak untuk menghantar sms pada a few friends sahaja -_-

Sekarang memang tengah mood raya sakan ni kat kampung.Ms As Berbaraan dan Bermarhaban hampir di setiap rumah.Balik-balik je dari baraan terus demam......................................urat la,demam terlebih makan la,demam hujan la..erk.Tapi yang penting enjoy dan dapat bermaafan-maafan berdepan-depan lagi sambil kiss-kiss pipi...fuhhhh..seronok wei...^_^...!!!


Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin atas segala kehilafan diri pada sesiapa sahaja yang mengenali diri ini yang tentunya mempunyai 1001 kekurangan dan kelemahan .Berikanlah kemaafan terindah kita kepada sesiapa sahaja kerana dari satu kemaafan ke satu kemaafan dapat menyucikan hati kita.Mudah-mudahan segala amalan kita di bulan Ramadhan yang lalu diterima oleh Allah s.w.t....

Aminyarabbalalamin

16 comments:

Miss Hidy said...

Selamat Hari raye As..Baraan tu ape ek?

Miss Red said...

Miss Hidy: Baraan tu bahasa orang jawa.Bahasa lain dekat Johor adalah Marhaban.Ia adalah majlis yang wahib dilakukan, berkunjung dari satu rumah ke satu rumah sambil berselawat ke atas nabi dan mendoakan tuan rumah::)

Anonymous said...

What can make these Terrell Owens bands diverse, just
isn't just the high quality, nevertheless the reality that you can execute about 140 health club top quality workouts.

Feel free to surf to my web page ... just click www.getfitnstrong.com

Anonymous said...

They could support prevent any accidents on a Bowflex due to a
weak grip.

Review my webpage :: http://www.getfitnstrong.com/bowflex-dumbbells/

Anonymous said...

At level 8, it became a real challenge for me
as I was burning 500 calories an hour.

Feel free to visit my web-site :: simply click the up coming internet page

Anonymous said...

When you have a couple thousand bucks laying
all over then that might be described as a fantastic resolution for you.


Visit my web site: http://www.getfitnstrong.com/adjustable-dumbbells/3-great-adjustable-weights-affordable-prices/

Anonymous said...

You may perhaps find following you wander about the building you
not need to have a caffeine raise.

My blog post - The block dumbbells

Anonymous said...

I might highly endorse this to anybody who wishes a top quality device that's assured to very last with the manufacturer.

Here is my web blog; Share Group

Anonymous said...

In case you are only going to begin your exercise routine or another excellent wholesome habits,
then you might arrive throughout distinctive thrilling merchandise for getting you commenced the correct way.


My webpage - dumbbell clean

Anonymous said...

Lie about the ground keeping the dumbbells
up straight overhead, thumbs going through backward and
palms going through each other.

Also visit my web site - http://www.getfitnstrong.com/bowflex-dumbbells/reviewing-bowflex-selectt...

Anonymous said...

For those who have to have an extra strengthen, why don't you carry your infant in its place of using the stroller sometimes.

Here is my site - dumbbells for sale

Anonymous said...

So, it can be unattainable for every device to get a winner for each person.



my blog ... free weights for sale

Anonymous said...

For individuals who are considering of creating a
work out spot in their house, following are a few of probably the most
vital factors that really should be added in.


Here is my web page dumbbell sets

Anonymous said...

The systems occur with diverse options including
the handbook cardio, body fat burn up, speed interval jogger,
hill intervals, coronary heart strength/recovery test, calorie target, length target, cardio coronary heart rate calculation and
human body mass index (BMI) examination.

Feel free to visit my blog; dumbbell set sale

Anonymous said...

This goes for each side, right after accomplishing it about the other aspect, you now
have got a dumbbell of different bodyweight prepared for use.


my homepage cheap free weights

Anonymous said...

This entails eating 3-5x day (each individual three hrs if
attainable).

Also visit my website :: Read More Listed here