13 June 2012

Mr M. I HATE YOU..:p

Dear Blog, 


Lama dah tak Hupdate (Tak payah hupdate terus kan senang Ms Oi)..:p .Dont Know Why perasaan malas bertimpa-timpa dan penyakit M ini telah merasuk dan tertusuk dalam badan Ms As...(Padat owhk)..Arghhhhhhhhhh...T_T

Sampaikan esok nak submit proposal pun kau tak mahu mengagahkan diri untuk menghabiskan saki baki proposal itu..

Sampaikan juga draft untuk Case Study pun Ms As tak buat..(Owh memang dah gawat)

Dont Know Why..(Selalu macam ni................................................)



MALAS MUSUH NO 1 ANDA.JAUHILAH SIFAT MALAS



Ok bye..

Entry yang paling Malas jugak :(

8 comments:

puden said...

oi..dah kenape?

Miss Red said...

pudin: mlas nk buat assgmnt...tapi time bukan students.assgmnts la perkara yang paling Ms As rindukan..T_T

Alia Rahmat said...

oke, nampak kemalasannya. nyahahahahah :D

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

haha~ comel btul kartun tu...jgn mls2 k. =)

~nadyahoney~ said...

stp org pun bile smpi angin malas dia akn jadi cmtu..:p

Miss Red said...

Alia Rahmat : sanagt malas kan akak..tolog jgn contohi kakak as tu tau...:P

Miss Red said...

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail: cartoon tu jatuh tersungkur..sebab malas sangat...weee,nak kena rajin2 mcm meara sebab Ms As..nk jd Ms Librarian mcm meara..:)

Miss Red said...

nadyahoney: yup ni bukan angin sepoi2 bahasa mcm selalu..angin taufan masterina.....owh no..^_T