28 June 2012

Kita Stress macam nak sesak nafass

Bila  Time  Kita Stress macam nak sesak nafass(eh  mana ada stress macam tu kan..tipu je Ms As ni.:P)- Kita nak Orang yang Kita sayang Care dan Tanya 
Kabar Kat  Kita Kan =.-

Even 1 Second pun tak ape

Tapi....

Its true :-(

Serius Gambar ni tak ada kena Mengena dengan Entry kat atas tu kan??? Lol...=.=

Tapi seolah-olah Allah pun memahami hati ini yang penat......Then Im realized,now this week setiap tengah malam after 12a.m. , Mak akan call tanya khabar dan buat lawak dengan anak dia yang nakal + kalut + dan degil ini.k..%&****..%^)&^()))_)*&..and suddenly im recovered owhk.........(Hadiah dari Allah)


Thank You Allah
Thank You Mak
You is the best things that I ever had in My life

Now Smile Owhk:-)


Sorry Entry sejak dua menjak ini, adalah sanagt tidak membina dan hangging!!! (Hujung semester bersama Hencik Master pastinya akan kadi konflik entry macam ini :(..)

3 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

gudluck dear.jgn putus asa.hencik master tu, cuba lah usahakan jgk.sis dulu asyik btangguh..sampai skrg pun tak sambng2 lagi..padan muka aku.huhuhu~

Miss Red said...

yup sis....as pun nekad je sambung ni.Tak pikir sama ada duit culup ke tak...yang penting ompian nk memiliki hencik master tercapai .InsYAllah.:)
.Maera batch bila ea...

Miss Red said...

bnyk pulak typing error kat atas tu..wee...