12 April 2012

Review Part 1: My Sis Wedding 31/3/2012

Salam Semua

Dah lama nak Review pasal  My Sis  wedding Tapi tak cukup "sources" owhk.Gambar pun tak banyak dapat daripada abang-abang photo ^_^

It is because I belief Pictures speaks loud than word rite

So Majlis Nikah jatuh pada Hari jumaat (30/3/2012)
Persandingan 31/3/2012
Bertandang 7/4/2012

Minggu yang agak kelam kabut sebenarnya .Mana tak nya that week tersaing pulak  dengan Karnival D'Puncak (Owh sanagt penat tak terhingga time tu.Tak tahu mana datang kekuatan utuk terus bertahan sampai  habis majlis)

Akad Nikah
Time akad nikah paling best sebab Ms As betul-betul duduk di sebelah pengantin time itu.So fisrt experience and its just go with the flow. Dengan sekali akad  lafaz sahaja .AlhamdulilAllah.It's true time nie memang sanagt merindui arwah Abah........


Ms As berjubah purple (Sembunyik sebab segan) hehe
Hari Persandingan
Pagi itu memang hujan lebat .That time bangun pagi memang rasa nak tumbang dahTapi bila pandang wajah mak ,sis, and all siblings yang super-excited untuk meraikan majlis  serta merta hilang dah rasa sakit. ^_^.So I must admit that time  majlis berjalan dengan lancar selancar lancanya !!!!...Syukur


Gambar ini paling bernilai antara gambar yang ada.Im proud to be on of this super natural awesome family!!!! Thank You Allah..
Hari Bertandang
Owh memang sehari sebelum majlis bertandang,macam-macam berlaku kat Ms As.Mana taknya keluar awal pagi dari Puncak tapi still sampai ke destinasi maghrib jugak.T_T.So bertolak daripada Batu Pahat pukul 9.30 am.Rombongan 1 van 5 kereta.Memang happeneing time ni.Majlis buat kat Kompleks Sukan Paroi Negeri Sembilan.Siap ada event rahsia lagi. ^_^



Meriah Wei..^_^


For My Dear Sis:
Even kita selalu gaduh dan sering berselisih pendapat dalam banyak hal ( the truth is kau selalu dapat apa yang kau nak dan semuanya nampak mudah),tapi kau tetap jadi oarng yanag terpaling aku sayang di muka bumi ini) .As a sister aku selalu harap semoga yang terbaik dan yang terindah sahaja hadir dalam hidup kau.Moga Allah sentiasa mempermudahkan urusanmu semudah-mudahnya dan semoga dirimua akn bahagia-sebahagianya dunia dan akhirat.

Lagi tak tahu nak mengarut apa dah

sob-sob

Ok bye

Will be Continue ..

2 comments:

Alia Rahmat said...

alolololoo.. comelnya entry ^^

seriuos kak ayu cantik :) serious jugak tak sbr nak makan nasi minyak akak. lepas ni turn akak !

Miss Red said...

memanh dia cantik pun...
eh akak lama lagi bg abang nasrul kawin dulu.....^_^