22 February 2012

Ha!!! Lipas Dah ada Dalam Blog Ms As & Review Result with Hencik Master(Sem 1)

Bila ada sorang follower yang dah unfollow Blog tak seberapa Ms As ni.Tetiba rasa memang patut pun dia buat macam tu.Dengan Blog yang tak bape nak Hupdate jugak lamanya...Bagus and Syabas!! Ms As.. Owhk..

Nah amik kau:

Kipas Lipas ni kat Blog Kau
Geli Kan..Jom Larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

 Assalamualaikum.....

AlhamdulilAllah Result Hencik Master dah kuar  owhk.Syukur AlhamdulilAllah. Cukuplah dah dapat pelukan dari Mak Terchenta tadi........Tiada apa lagi selain rasa syukur dan rasa ingin menghabiskan perjuangan bersama Hencik Master itu.

Moga yang terbaik untuk Kami

  
Ternyata belajar Master tak semudah yang disangka.First week je study dengan Hencik Master dah demam,selsema dan batuk(packaged owhk.) .Mungkin jugak sebab penat bekerja dari jam 8 am until 5 pm.And Then class straight 6.30 pm- 9/10 pm pada waktu itu.Tapi sangat seronok dan teruja walaupun kadang penat mengalahkan apa.Balik je bilik terus pengsan dan pengsan.....

Review Hencik Master:


 Review for the 4 subjects: 


MLS 712 :
Subject ni memang agak paintkiller rasanya.Class on Tuesday.Balik je Class rasa Otak dah mampat dengan ilmu dan maklumat.Time presentation sanagtlah tinggi hormon adreanaline Ms As.Nerbes macam apa,sebab memang PM Fuziah adalah super duper perfect lecturer.(Selama 3 semester menuntut ilmu dengan beliau tak pernah sekalipun dapat A owhk ).All assingment must be all out preparation and completeness.

MLS 730:
This subject memang agak mencabar.Mana taknya Assingmnt untuk satu semester mencecah angka 10  owhk.Setiap minggu pasti ada assingment beliau.Kadang beliau terus bagi 2 assingmnt sekaligus for one week.I guess The most challenging assingmnt  was preparing  Proposal Information Literacy for Students.Thank Allah.Thank You Dr Sharif for the A.

MLS 741:
Subject ni paling best sebab dengan Dr Azman.Even nampak Dr ni straight time lesson class.Tapi enjoy sangat.Class beliau la yang paling tak stress antara Class yang ada for the first sem .Assingmnt pun 2 je owk.1 je presentation.Thank Allah.ThankYou Dr for giving me A.

MLS 742:
Subject ni memng sangat stress.Every time back from this class mesti nak nangis.(dalam perjalanan naik bilik mesti ada air mata yang jatuh time ni).Geram sebab Asyik tak dapat je nak  follow dengan betul instruction Pok Wi time class(Mana taknya seat  paling tepi owhk) .(T_______________T).Everytime balik mesti akan rasa down sanagt-sangat sampai kadang-kadang rasa nak give up sekejap pun ada.(^_T).Tapi after wake up  and terus solat dah recover dah.(Magic Tak.....(*_*).Memang tak boleh lupa time buat final project for this subject(Time ni memeng selsema  teruk sangat-sangat sangat sampai rasa nak telan pil tidur).That time Try and Error untuk insert data almost 100 times rasanya.

Owhk done review 4 subject.Succes is hard to achieve rite .I 'm realy dont know what will happen today, tomorrow, and future soon. But the things that I really know is  I will Never ever give up Because I belief Allah is besides me.Whatever Allah had given to me now is the Best.AlhamdulilAllah.....Syukur.

Will be Continue Review for the next Semester.InsyAllah..

Maaf Kalau Ada Typo kat atas tu  (T_T)

8 comments:

Noreen Natasha said...

tahniah as.. :)

moga berjaya di next semester..

Norazizah Tahir said...

bahgianya ak dgr.happy for u (honestly)....alhamdulillah.. (kun fayakun)

Miss Red said...

Cik Nona:Thak You Dear..u punye result mesti hebat kan..Mabruk...(^_^)

Miss Red said...

Ms AzizaH: Thnak You Jah.....u help me a lots during my time becomes up and down.(^_^).Syukur ada kawan yang sanagt supportive mcm korang semua...

Anonymous said...

Salam... Ms As, Tahniah, tahniah, tahniah... Teruskan semangat untuk sem seterusnya ni... (",)

Alia Rahmat said...

respect gila kat akak . TAHNIAH kak :D

Miss Red said...

Anonymous :thank you awak....u too good luck..(^_^)

Miss Red said...

Alia Rahmat: Akak biasa2 je adik.....mungkin berkat kesabaran.....semoga semuanya akan terus dipermudahkan...all the best to you...