28 January 2012

Tunang itu Best Jugak ek..(*_^)


Rentetan Teaser Tunang hari tu......my twin officially engaged,So bukan Ms As yang nak tunang.Sebab saya budak masih belajar.....Malas nak mengarut banyak-banyak(layan je la gambar ni dulu ea)

Santek kan pelamin my sis..macam pelamin nikah !!!


Barang hantaran pihak perempuan
Mak sewa 2 balai sebab rombongn meminang ramai gila.(15 kereta)
Ha...dapat dua cincin sekaligus merisik dan bertunang!!>>hehe
Ms As and her sis......muka memang tak sama..perangai apatah lagi....
With anak buah yang terchenta. bersama hanataran pihak lelaki........................
Bersama Emak terchenntaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....(Amik mood nak tunang nanti..berangan jep ek.....).


Sekian dahulu.....Eh Ms As bila lagi????...Bila sampai masa dan serunya la kan
Owhk bye!! 
 



5 comments:

Alia Rahmat said...

alolololololo .. suruh ker org yang kat separap tu masuk cepat-cepat :)

Anonymous said...

hmm... ingatkan Ms As yang bertunang (phewww). Selamat Bertunang Sis Ms As. (",)

Miss Red said...

alia rahmat: separap tu benda alah apa...heh..k bye

Miss Red said...

Anonymous : Ms As tu...memng suka berangn je lebih.,,..jeng2........Biarlah rahsia...(^_^)

Alia Rahmat said...

tak tahu lah kak , sosej kot =='