10 January 2012

Ms As Wishlist Box 2012

Sorry Alia akak kidnaped gambar ni  kat fb alia sebab comel sanagat (pengsan)!!

Thank You Alia Online Diary yang memang comel macam teletubbies
bagi Ms As Link Tutorial wishlist kat Blog LyssaSecret(Gila kentang followers dia)


Here my wishlist for 2012


1.Hencik Master
Hencik Master.Walau macam mana susah dan sukarnya jalan yang Ms As terpaksa tempuh nak bersama Hencik Master itu,Ms As mesti jugak berjuang habis-habisan untuknya ok.InsyAllah

2.Khatam Al-Quran
Second wishlist,sepatutnya jadi first wishlist kan.Isk gerammmmmmmmmmmmmm..tahun lepas pun tak dapat khatam lagi,harap sangat tahun ni dapat khatam 30 juzukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk terus..Kalau tak memng nak kena ketuk ketampi sampai pengsan (Tak nak...Tak nak pengsan) (^_T)

3.MyV Merah
Memang dah lama mengidam.Dah lama sangat-sangat nak beli MyV merah,walau my sis dapat pakai Myv dulu(Untungla).Sampai sekarng pun,even dah dekat 6 tahun mengidam tetap nak beli Myv merah jugak.( pelik tak?)

4.Saving Account more than RM 5K
Yay yang ni tak tahu nak adjust kat mana.Dana  untuk Hencik master pun belum tentu cukup tahun ni,lagi la nak saving banyak sampai macamtu.Saving ni sangat penting sebab nak bayar downpaymet Myv tu nanti.......

5.Rahsia
Yang ni memang rahsia.Sebab yang ini sangat penting dan terpenting untuk life Ms As Dunia dan Akhirat.(^_^).So biarlah rahsia dulu ek.No comment...............(^_^)

InsyAllah (^_^)
Terima Kasih Sudi Baca

4 comments:

Alia Rahmat said...

hakk ! gambar titteww kat belog ms As yang HOT lah .. okeyh . terharu kejap . HIKHIK :)

*yang rahsia tu amende !

Miss Red said...

hot la sangat..blog akak biasa je,malu2 alianyer blog lagi gemapakkkkkkkkk kababooommm...(^_^)
Biarlah ia menjadi rahsia..no comment..

larikkkkkkkkkk

k bye

Hencik feraRi said...

asyik larik jek, mmg tsungkur ni kalo time lari aku tekel ko...

Miss Red said...

tekel tu ape???....k bye!!