19 December 2011

Rezeki Hencik Master mungkin..

1.Dividen Naik lagi:

Banyak ke Ms As menyimpan?: Adalah sikit -sikit..(non-ado sangat)
Habis tu yang ko excited sangat kenapa?:Mana ada excited..excited kat awak yang invest tu...(^_^)



Ini rate sebelum ni..

Tahun ni agihan pendapatan meningkat 0.15 sen seunit (7.65 sen)
Tapi Hakikatnya tak sabar nak menunggu 3 january 2011 nak check second  dividen for the second investment..... owh
Banyak jugak duit yang ku korbankan...

Semalam test: Syukur dapat jawab semuanya...walaupun banyak hentam jugak...(^_^)


Laparnya perut..Arghhh..Bosannya tak kerja...(T____T)


Header created by Ms As...(Heart Care Library) for Final project Digital Library

Comment sikit..Ok tak?

Terima kasih sudi baca..

7 comments:

wak syukur said...

ALHAMDULILLAH....syukur nikmat

Alia Rahmat said...

nanti belanja okeyhhhhh !

*header tu simple and smart . cntik . nampak exclusive gi tu

Miss Red said...

wak syukur : syukur wak pun sihat....kan..(^_^)

Miss Red said...

Alia Rahmat:Thank you dear....wow,,kat one segamat ada sale tak..(^_^)

Anonymous said...

Salam Ms As... Banyak lagi saya tertinggal, dah lama tak menjengah blog Ms As. Harapan agar Ms As sentiasa sihat dan sejahtera hendaknya... (",)

Miss Red said...

Anonymous:Thank you Ananonymous....coz sudi baca blog Ms As...yang tak seberapa nie..(^_^)
sob2..

Alia Rahmat said...

tak bukak lagi lah kak . wayang je =='