13 December 2011

Ni keperluan ke kehendak ek...? (^_^)

1. Tadi pergi UK(Unit Kesihatan).Tak tahu mana kekuatan pergi jalan-jalan jauh pergi sana.(Jauh  pulak UK tu dengan Library ek)..(^_^) (memang tipu).Jauh beb dalam 10 minit jugak la...Sampai-sampai,duduk.Sambil jalan memang saya dah pegang erat tuala pich erat-erat.Mana tahu terbersin dengan kuat di situ...

Selsema ni datang dan pergi.Dari sekolah lagi ok.Dulu rasa lagi teruk sangat-sangat.Tapi sekarang rasa dah bertambah baik.Kalau selsema datang tak berhenti memang confirm saya akan jatuh sakit.Kadang tak kena hujan pun,tp demam nya mengalahkan buruh  yang berhujan dan berpanas di site......

Pantang Ms As

Tido Malam=No more kipas (memang alergic dengan kipas pada waktu malam)
Hobi Memang gila  mengemas=Tapi Tak boleh langsung bau habuk 
Suka Kacau Kucing=Tapi Tak boleh selalu dekat dengan kucing, Bulu dia memang tungggu masa je nak bersin...(T_T)


2.Serius dah lama tak shopping!!!!!!!!..Arghhh memang Ms As bukan kaki Shopping.Nak beli baju ke ,tudung baru ke,makan ke,barang make up ke......Sokmo sayang duit.Sebab pikir ni keperluan ke kehendak ek...????......Tapi tak kira jugak dapat gaji nanti terus nak shopping..................(gaji ko berapa la sangat)


Santek kan Skirt dia....
Nak beli baju polko dot jugak
Nak Survey baju time tunang Kakak Saya jugak nanti...(.Tak minat pink sebenrnya!!..)
Dah lama nak beli  Produk in..Simple night Cream .(T_T)

Blause labuh ni..pun santek...(pengsan)
Beg pun nak survey jugak..
Soft je colour dia..


Ni memang wajib kena beli nanti: Pas habis Shopping kite melantak pulak cool Blog..


Ok
Ada Sesiapa Volunteer nak teman Ms As Shopping tak??

Jom!!!!


p/s: Selsema dah bertambah ok.Keep Fighting Ms As.....Thank You Allah...

13 comments:

Mira Adzlia said...

amboi....byknyer.....hihi ^_^

Miss Red said...

Mira Adzlia: 2 la pasal....gaji akak ciput je....habislah kehendak rasanya bukan keperluan lagi....hehe

Norazizah Tahir said...

oh..cool blog.......

Miss Red said...

Norazizah Tahir: cool blog banyak sejarah beb.......dulu time gigih mencari rezeki di JB cool blog la tempatnyer...aku melepaskan penat n lelah...(T_T)

pak cik kordi dan lembu beliau said...

HOHO...dah tau nk beli kn mak cik merah nih ape nnti nih..haha

Miss Red said...

pak cik kordi dan lembu: hahah...pak cik keje jual lembu memng banyk duit..kan2 (^_^)

Hencik feraRi said...

wah, mmg penoh sebijik bas isik barang barang keperluan keinginan dan kehendak ko ni as...

Miss Red said...

Hencik feraRi:Biasalah beb..dah lama tak shopping....x muat leh tumpag kat ferari ko kan...eh...hehe(^_^)

Alia Rahmat said...

dalam banyak-banyak tulisan tu , satu je buat alia tertarik , 'tak suka pink sebenarnya' .. oke , SENTAP !


*jom shopping sesama .. nak cool blog jugak . keningkening^^

Miss Red said...

Alia Rahmat: so sorry dear...dah agak adah alia akan sentap ..heh..memang akak bukan pengemar pink....nape ek.......peliks tak..(^_^)

Hencik feraRi said...

hahah, ferrari eden lg x muat boh, kocik bebonar..xpe la x suke pink, merah suke kan..sengih sengih

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam kenal..

LM tak mo ada kucing sbb akan buat maisarah asma dan LM sendiri rimas dgn bulu2 kucing yg terterabur di sofa.

aduhh baju pink tu buat LM teruja..wahh chantik~~

Miss Red said...

Lydia Miza(Aidyl Azim):wa3..sama2 la kiter alah pada bulu-bulu kucing..kan,..
As pun suka baju color tu.....yang pink striking memng menarik...hati...(^_^).boleh layan...