15 November 2011

Nak Buat Pengakuan kat sini !!!

Nak Buat Pengakuan kat sini !!!
Malu-Malu


Saya 
Memang
Tak
Pandai
sebenarnya nak cakap tak pernah...
Main
GAME
Angry
Bird
Sebenarnya...

Reason: Saya memng tak minat game......
Suka Chess game je............(^_^)
Tapi sekarang rasa diri dah ketinggalan zaman sangat............

So
Ada
Sesiapa
Nak
Tolong 
Ajarkan
Tak..

Adoyai apa pun tak boleh............

P/S: semalam ada kawan lama meseg dia kata dah jatuh cinta dengan blog ni
Ok jangan jatuh hati kat tuan Blog ini sudah la 
Ok No Comment... .
(Budget artis ko kan..hahah).
(^_^)

13 comments:

nZaOdonut said...

as...men game nih tembak2 je...ak pon xde r minat sgt..org asyek kata bestt gilerr jek men game nih...tp bila ak maen...xde r bestt sgt~ huhuhu

ak suke game ZUMA!!...hahahaha

Miss Red said...

Nzaodonut: haha..zuma lagi senag niza..tak yah nak lompat2 and tembak semua...tapi asal korang semua gilakan angry bird nie...x faham aku heheh !!!! hahah.

cik ha said...

best apew game..dulu sy pun blh jatuh cinta dgn games ni..skrng erm... fikir2 blik blh bazir masa jgk..uhuuhuhuh

Miss Red said...

Cik ha: itu la memng tak nak biasakan diri main game2..ni..takot akan membazirkan masa dan melaghakan diri je....t apa pun lagi tak boleh..nak menghadap game je huk3..(^_^)

Anonymous said...

satu kapal... same xreti nak main burung marah nih... (confession) sebenarnya cuma perlu usaha, ketelitian & waktu senggang (",)

Norazizah Tahir said...

main the sims 3 jom as..kompem ko jatuh cinta..^_^
tp bila pkir2 balik,ko x akan kot..

Miss Red said...

Norazizah Tahir: Binatang apa pulak sim3 ni.yang aku pernah dengar sim kad je...(^_^)heheh

Miss Red said...

Anonymous: owh yay ada gang jugak akhirnya.....!!!Betul2.......as memng suka berusaha..ketelitian kurang sikit..masa sengang memng banyk thats why hari2 blogwalking....(^_^)

Norazizah Tahir said...

have a look at this webpage :
http://www.thesims3.com/

Anonymous said...

eppy blogwalking... even i'm not a blogger... penah cuba tapi terus bersawang... (",)

Miss Red said...

Anonymous :wow....nak address blog boleh (^_^),xpe as punya blog pun ada masa-masanya..banyaknya sawang x ingat..tp kalu biarkan lama2 memng susah nak removed sawang tu.........but take time ok.All da best (^_^)

tanya sama pokok... said...

haha..tu pon nk wt pengakuan yg mcm suspen jer ni kn...hehe,,xpe2 yg penting abis kn blaja master nih dulu,,pastu nk angry bird ke,,angry dog ke,,angry catdog ker suke ati la as ek...

Anonymous said...

ms as, actually it's not a real blog, more to writing on paper (sewaktu sekolah menengah-dalam buku latihan-dengan 'coding' yang orang lain kene pecahkan dulu baru boleh baca... erk!) Mungkin pernah ada satu kat yahoo tapi dah di'remove'kan oleh yahoo, about 5 years ago... i don't remember that yahoo site. Serabut semacam... (",)