25 November 2011

Lemas dan Rimas !!

Sory la entry ini agak ringkas dan tetiba je...

Mood saya Sekarang: Tengah  selsema tahap Dewa beb

Bangun-bangun je dari  tido terus je selsema tak berhenti-henti.(2 Towel yang disediakan  di penjuru katil memang membantu).Time-time ni teringat mana pergi minyak kapak aku ni...Nak je minum sebotol miyak tu.Mudah-mudahan Allah hilangkan terus penyakit ni dan moga-moga air hingus itu tak keluar......................lagi

Ms As: Mana datangnya air hingus banyak-banyak ni dari tadi tak berhenti-henti keluar ni...??

Hasssssssssssssssssssssssem..................................Bersin lagi....Lemah dah badan ni. tahu tak???????
(T_____________________________________________T)huk333

Nota Kaki: Bila google pasal resdung..........fuhh...sangat takot tengok gambar-gambar orang buat rawatan resdung....sampai ada yang mati sebab resdung ek....(T_T)
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......................

2 comments:

Anonymous said...

Sabar Ms As... setiap satu ada ubatnya... (",)
http://www.rawatan-resdung.com/

Miss Red said...

Anonymous: nak try jugak produk HPA tu..tapi ape pun nk p treatment dulu...(^_^_ tq..