20 November 2011

Jom join BLOGLIST nurulAuni tahun 2011

4th Segmen


wadah istimewa dariku


"..jika tak dapat apa yang anda suka, belajarlah menyukai apa yang anda dapat, dan bersyukurlah dengan apa yang anda ada.."

Actually CikAuni teleh menyebabkan saya jatuh cinta dengan madah tersebut
kerana
Nikmat Syukur itu terlalu indah..untuk di perkatakan..
Ok
Done
Jom ramai-ramai Joint segmen Cik Auni

p/s:Tq sudi blogwalking kat blog Ms As yang sangat-sanagt  BIASA sahaja ini 
(^_^)

8 comments:

nurulauni said...

TQ YE...

Miss Red said...

most welcome (^_^)

Anonymous said...

Tq sudi blogwalking kat blog Ms As yang sangat-sangat BIASA sahaja ini
(^_^) - sama-sama (",)

Ashraful Huri said...

salam, siggah dr segmen yg sama ^^

http://ilyherstory.blogspot.com/2011/11/jom-join-bloglist-nurulauni-tahun-2011.html

masz86 said...

Singgah dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/11/jom-join-bloglist-nurulauni-tahun-2011.html

Happy blogging..

AliaJustea said...

the best thing masuk belog ni adalah :
bagi kura-kura makan , lepas tu klik kat badan dia and heret ke sana sini . HAHA .. padan muka ! habis tu tak gemuk2 pun . akak pentipu lah , HAHA

agak2 diorang rasa sakit tak?

*oke .. tak ada kena mengena dengan entry .

sukagelak said...

da follow sini.dari segmen same :)

Mira Adzlia said...

dr segmen same..da follow sini ^_^