20 November 2011

i have join your segmen!

Owhk mata serius sangat mengantuk..Meroyan nak balik resak (rumahku yang terchenta) tidur  di atas cadar merah itu...huh...


Ok Sangat Bosan dan emosi yang tak terkawal mahu tido.
Saya dengan ini mengisytiharkan untuk "menjointkan" diri dalam segmen Cik Eyda ni 

3rd time joint segmen ok 

(^_^) 


Dear Ms  Eyda, 
Blog kamu sangat sweet macam Ice-Cream Paddle Pop Pink
Followers pun ramai
Sejujurnya Kamu mesti  seorang bloggers yang rajin dan berdedikasi "menghupdate entry"
Nice to Know you Blog
Hope dapat jadi macam kamu jugak nanti
Keep it up..(^_^)

Thanks,
Regards
Ms As

Ok as usual nak tag tiga bloggers fofular ini (^_^) 

Ok Done!!

p/s:After  joint segmen Cik Eyda terus tak mengantuk ek..Thank You Allah
(^_^).....

6 comments:

AliaJustea said...

teheee.. insyaALLAH alia buat nanti .

thanks kak for tagging :)

Miss Red said...

tq to alia online diary jugak (^_^)

♥Cik Eiyda♥ said...

Salam..
Tens a lot cz sudi join segmen 1st cik eiyda...
Salam perkenalan..cantek blog awak!

Miss Red said...

tq..blog awak lagi santek....(^_^) tau...

Cik Rose Cute said...

follow sini...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

eeiyss said...

jalan2 menjenguk blog cumil (◡‿◡✿) (◕‿◕✿)
follow u dear~