14 November 2011

Arghhhhhhh...............Badai Semalam!!!

Beberapa hari ni mood memang rajin nak update Blog..Rasa nak Buat Vlog jugak.Will be coming soon ok.

Orang lain dah bervuluh-vuluh Vlog...Kau pulak baru nak buat.. (T__________T)
Sadis ok...(^_^)

Saya teringin nak tengok taeter ok.Kat Istana Budaya ,Istana apa sekalipun memang saya tak pernah masuk.Dulu time menunaikan fardhu kifayah di Olympia College memang ada pasang niat siap-siap nak pergi berkunjung di Stadium Tertutup JB (Depan je dengan tempat kerja saya ).Sebab selalu nampak "banner" /promotion teater di situ................

Era................(Salah satu babak dalam Teater ini) Credit to Utusan Malaysia Online
Stars in Badai Semalam Theater
So sekarang peminat teater pastinya tengah "fever" dengan Teater "Badai Semalam" kan.Baca kat paper memang ticket macam goreng pisang panas.Sudah semstinya mereka semua tak sabau-sabau nak tengok Abang Aron Aziz beraksi di pentas kan ..(first time beb dia berlakon teater).Novel dia pun memang best..

Novel 
Inilah Author dia "Puan Khadijah hashim"

(^_^)
Tarikh: 11-20 November
Fuh memang tak sempat nak pergi,next week dah nak balik kampung..habisla (T_T) melepas lagi
(^_^)
Average Ticket=RM 30 ,RM50, RM70 ,RM100, RM 150, RM 300
fuh mahal ngak ticket tengok teater ni (Kalau tengok wayang baru Tak sampai RM 15 je kan) hehe
(^_^)

Tapi yang nie pun best jugak layan (^_^) 

Yang ni apatah lagi wink!!!!!! (^_^)
p/s:Ok Sambung Misi F-Corp
Malam ni ada Presentation .................Wish me all the Best

3 comments:

Anonymous said...

Salam, Gud Luck 4 your presentation 2nite...

Anonymous said...

opss... is it 2nite or yesterday nite... (",)

Miss Red said...

Anonymous: yeah.... actually is yesterday nite...but lecturer was postponed..(^_^)