12 September 2011

UITM HERE I COME BACK!!


Tadi baru baca entri dari cik epal and Hanis Zalikha.Tetiba macam nak update entry la pulak..tp confirm tak segamapang post-post dia yang memang superb tu...Comment Mak ai banyak giler tu......Blog ko ada...Non ado!!!....hahahaha..:)

UiTM here I Come Back!!!!!

1.After First Day Kat Pangsapuri Resak
Rasa nak balik rumah pun ada.Kawan-Kawan  nak ajak teman makan pun tak ada lagi..Nak masak.Dapur bersepah macam apa..adoyai.Nanti saya tunjukkan kerajinan di rumah ini,takot tak di senangi oleh penduduk kampung pulak.Mana tahu time berkemas saya terbuang ntah apa mangkuk bagai dan makanan bagai dalam tu.......ayooo.So duk first week kat sini duduk diam-diam dulu.Tahan perut.Jaga etika kau eh Ms As@Ms Red..

2.How Your Class??
Tadi available diri dalam facebook.Ramai pulak yang tanya soalan nie...So jawapan saya Ok la....AlhamdulilAllah.Lagi nak jawab apa...Baru satu class je masuk pun..hoho.Semalam Kelas Dr wan Kadir Wan Dollah.Tak sangka pulak Beliau ingat nama saya.Siap buat Contoh lagi kat Kelas lagi beb..:)


Sebenarnya,Sejujurnya baru Satu hari kat sini rasa nak melarikan diri je dan Balik Kampung.......I miss my Bujang semua..Mak...:-(

Nota Kaki:
- Thank You Allah.AlhamdulilAllah untuk kesempatan yang telah di berikan.InsyAllah akan digunakan dengan sebaik-baiknya...
-Nak try mintak kerja kat Library Puncak Perdana nanti la. petang ni Doakan ek..
-MKRS......................................................................TQVM
-Owhk nk switch on balik diri..untuk jadi lebih kuat and more grateful and careful after this.Pengorbanan dan juga Ujian Allah ni...So Senyum Tak Perlu Kata apa-apa..:-)

Sorry Sangat-Sangat Entri Kali ni tak ada gambar bagai pun.Ayat pun dah tonggang terbalik macam apa(Perut lapar sebenarnya..haha)
Sampai sini dahulu..Next Time try update comel-comel eh..:)
Ok kalo suka boleh like.As usual saya akan like Menyampah/Poyos sahaja.hehe

3 comments:

AliaJustea said...

MKRS tuh mesti special kan .. sape ek ?

keningkening^^

Miss Red said...

mkrs...adalah..__________________:)
no comment...ek..hehe

AliaJustea said...

alarkkk ! banyak kat entry akak sebut pasal dia .. HOHO .. tak pe .. adalah tu lepas kak ayu makan nasi minyak ;p