16 September 2011

Macam Mana Nie!!

Macam mana nie!!!
Help me....
Hari ini SAYA sangat pening&Takot....
Tadi cari article review berjam-jam baru dapat satu je...


Selalu Macam tu....
Ya Allah.............................

 
Nota Kaki:
-Sabar As..Sesungguhnya Allah bersama-sama Orang yang sabar bukan...
-Tak apa jangan..asyik mengeluh dan salahkan diri untuk beberapa perkara yang sangat mudah sebenarnya tapi diri sendiri yang menjadikan ia sangat Complicated!!
-Tabah kan diri Asmida sayang.................
-Kalau Awak Tensen ada Orang lagi Stress lagi...tau
-Solat dan Sabar owhk..Doa dan Mengadulah pada dia..:)
-PERJUANGAN BARU SAHAJA BERMULA KAN.........I LOVE U..:)
Mode: Thank You Allah..

6 comments:

Ija said...

Biasa la tu as..permulaan..gear pun pkai yg rendah lagi...give urself times.insyaALLAH ko kn ratu mencari info masa kita sama2 blajar dulu...ak doa kan ko berjaya..boleh ak tumpang sepasang kaki...=)

Mrs Nury said...

InsyaAllah.. Moga dipermudahkan & lancar buat Asmida :)

ILA SYAMILA ♥♥ said...

sabar ye. u can do it ! ;)

AliaJustea said...

article review paling BENCI alia nak buat .. grrr~

berjam-jam baru dapat yg betul2 .. cri punya banyak belum tentu betul kat mata lect ..

anyway .. do the best kakak !

Dida mumin♥ said...

mula2 je tu..bila dah dpt 2-3 line mesti idea timbun-timbun dtg...keep up dear! :)

sifu im said...

sabar itu indah