08 September 2011

Ini Semalam Punya Cerita..:)

Salam Hari Jumaat..:)
Mode hari ni sakit perut.Tersalah makan ke apa ni..:(
1.Jadual Master
Tadi dah berjaya buat course Registration dengan jayanya.Syukur Ya Allah.Thank You to Dr Wan kerana telah membantu saya menyelesaikan masalah registration itu.

So ini Jadual untuk Semester 1
  1. MLS 712 (Information Searching and Retrieval (FMN)-Tuesday(LAB ILMU 24)-6.10pm-9.00pm
  2. MLS 730 (User Needs and User Studies) (SHARIF)-Wednesday(BK13)-6.10pm-9.00pm6.10pm
  3. MLS 742(Digital Libraries & Multimedia Application)(Dr Wan)-(LAB 8)-6.10pm-9.00pm
  4. MLS 741(Info System and Evaluation in Libraries)(Dr Azman)-(LAB 7)-6.10pm-9.00pm
Only 4 Subject.So we will look and see..:)
2.Semalam dah call a few scholarship.Tapi memang not a ggod news.So tak apalah.Kena usaha lagi...Never Give up..
  • Call My Master Application: Already Check (Maaf Permohonan anda di tolak. Bukan Bidang Keutamaan)
  • Call YPJ(Yayasan Negeri Johor): Kena tunggu tahun depan untuk panggilan interview..(Ok still have a hope)
  • Message IPSIS UiTM(Skim Siswazah):Faculty will call you..(Ok still have a hope)

3.Marhaban
3 hari berturut-turut pergi marhaban.Rasa seronok sangat dapat berselawat dan menziarah dari rumah ke rumah,walaupun tampa di temani Mak Terchenta...Owhk la.Semalam jugak fisrt time saya di amanahkan untuk baca doa marhaban.Ketaq jugak beb...hehe.Habis je baca semua orang tepuk dan bagi saya A+...Ntah apa-apa...:).Hari turn rumah saya pulak.Biasala tak ada menu yang best pun.Mak macam tak excited je nak masak-masak semua.Saya pulak yang risau-risau..hoho

4.Lagi tak tahu nak update ape.Cuma nak berkongsi petua ini sahaja:

Gigi Putih
Wajah yang cantik akan lebih kelihatan lebih menarik dengan secebis senyuman. Namun yang lebih manis lagi jika senyuman itu turut di iringi dengan gigi yang putih dan sihat. Sebelum kita mengosok gigi dengan menggunakan ubat gigi... gosoklah gigi dengan menggunakan SERBUK PENAIK atau lebih di kenali sebagai SODIUM BIKARBONAT terlebih dahulu.Kumur dan gosoklah gigi dengan ubat gigi seperti biasa. Amalkan petua ini seminggu dua ke tiga kali.
Ok Selamat Mencuba..:)


3 comments:

AliaJustea said...

insyaALLAH akak boleh dpt scholarship tu..

4 subjek , tapi kredit hour mesti banyak kan?

Miss Red said...

semua 3 jam kredit adik.....hmm..doakan akak ea..berdebau je sekarang nie..Semoga terus dipermudahkan oleh Allah:)

AliaJustea said...

insyaALLAH .. ALLAH sentiasa bersama hamba-Nya..