22 September 2011

60 ribu Org Doakan Ms As Cepat Habiskan M________ TQVM:-)

Oh no dah lama tak blogwalking.Bila tengok dashboard banyak gila entri baru yang best best  sampai tak tahu nak baca yang mana dulu.Minggu ni agak busy body sedikit denga hal-hal duniawi

Cop Pengecualian Bayaran Balik PTPTN for Degree=Done
Apply Dermasiswa UiTM=Done
Critical Review=Almost 30% to go
Application SKP PITAR PP= Done (Dont get answer yet)
SKS Application=Not so sure to take it
Another 2 Assigngmets to Prepare

Serius this week will be my buziest day to preaparing my 3 assingments.These assng need to submit on Tuesday,Wenesday,and Thursday.Preparing slides,handouts ,presentation anad what so ever.Pray for me..

Share Sikit Entry yang aku dah baca tadi:
B Comel Tak sayang Tanpa Hijab ;-)

OMG tak sangka kakak pantene  yang aku minat  and kagum akan keayuan ciptaan ILAHI itu telah bergambar tanpa hijab.So gambar beliau telah tersebar di blog-blog dan laman social terhangat di negara ini.

Ntah pada saya,Tak baik judge people by its pictures.Tak tahu la apa yang terjadi di sebaliknya kan.So kita yang ada mata untuk melihat, ada telinga untuk mendengar dan yang paling penting ada akal fikiran utuk menilai dan berfikir hendaklah sentiasa berhati-hati. Harus dijadikan iktibar.

So memng susah nak jadi baik kan,apatah lagi nak jadi Muslimah yang sejati mengikut lunas dan hukum Allah.Yang paling penting jagalah maruah diri dan peribadi diri.Tak kira la korang keluar dengan famili ke,PakwE ke,Kekawan ke.........Batasan dan Aurat itu KITA kena jaga.ITU WAJIB OWHK(INI PERINGATAN UNTUK DIRI SENDIRI :( )


Terima Kasih Yang tak terperi pada 60 ribu orang yang menberikan doa ini..:).
Mereka adalah:
Thak you ja.Ms Nury dan Ila for the ayat-ayat cinta di atas:)
Adik Alia yang Comel gile, Mumie dida and Sifu Im  Thank You.
Really appreciate it..:)

Sabar itu memang sangat Indah dan Hebat!! Tq Kerana mengingatkan saya!!!

Owhk nak sambung buat Assngm....Arghhhhhhhhh...(Mengantok..:()

3 comments:

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html

Miss Red said...

:) tq Fiqra....

izfanora said...

xsuka gmbr wanita tue begitu.. huh..