09 August 2011

Lebih baik ko masuk The Biggest LOSER je lah.....


Again memang gambar ini tak ada kena mengena dengan entri dibawah

Oh no asmida yang sangat-sangat careless

Semua benda dia nak ambil mudah..

wa3......sangat geram dengan perangai tersebut....


Hari Kejadian 1 (2 bulan yang lalu)
Interview SPA (Jawatan S41 Pengawai Perpustakaan)

Boleh pulak tak bawak salinan-salinan yang diperlukan
Resume dah bawak tapi tak ada Reference(last page resume hilang ntah ke mana)
Preparation memang la langsung hampeh je..


Hari Kejadian 2 (1 hari yang lalu)

Surat pertukaran sistem ujrah yang 3% itu baru sahaja post semalam
walaupun tarikh tamat tempoh 1 hari selepas itu....
(Itupun MKRS yang tolong ingatkan)

Dan banyak hari kejadian.......................lain..

  And Now

Beberapa hari lagi nak register master..Satu Preparation pun tak buat.(Hari ini punya kejadian)
yuran Tak Bayau lagi......
Medical Checkup pun tak pergi buat lagi( Ini yang sangat-sanagat saya geram)
Ticket pergi Shah Alam tak beli lagi
Kawan kawan pulak yang risau tanya saya jadi ke tak jadi ahad ini....

Time ni tiba-tiba rasa loser dengan perangai careless...ini..



Adoyai..Tak baik mengeluh di bulan yang penuh Mulia dan Baraqah ini...


So untuk apa - apa pun tolong Muhasabah ....................kan diri anda balik ea..

4 comments:

Hencik feraRi said...

adoyai ms red...ingat nk raye je la ni

Miss Red said...

raya pun x baper nk ingat...ingat nk complete kan ramadahn n teraweh yang tinggal ini je :) la..:)

mkrs said...

ha msti ingat kt someone ni kn...hoho

Gatoloco Mbelgedes said...

Betul sekali Sobat, mengeluh itu adalah bisikan syaitan yang harus kita singkirkan.