05 August 2011

Cantik tak Header Blog yang aku buat ni??????


Mood: No mode

Puasa:...Masih belum merasai nikmatnya..:(

Master: Phisically and Mentally unprepared yet..

Facebook: Ingin menjadi pemerhati sahaja

Baju Raya: Purple

Blog:...nak update selalu....

Olympia: .................





Apa yang aku nak sampaikan sebenaranya melalui entry ini???



wa3..nak tanya korang yang rajin view blog aku yang tak best langsung...



Cantik tak Header Blog yang aku buat ni??????

Setelah hampir ke usia 3 tahun blog ini...Barulah ada header sendiri..;)




 Lama sebenarnya tak beradopt Photoshop...kreativiti aku pun dah pergi ke mana ntah..:(



Kalo cantik boleh like.................:)





Macam biasa aku akan like Menyampah Poyos je...:)


Comment
Eh asal besau sangat!!!
Simple giler kot..
Resolution berapa ko guna....??
Adoyai...
Boleh la ek daripada tak da..huk2..
 
 

6 comments:

AliaJustea said...

oke lah tu kak :)

at least ada header sendiri n org tahu yang tu blog kita :)

Miss Red said...

AliaJustea: tq adik..akak suka blog kamoo..santek.......sanagt..:)...

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

dtg sini:)

xde shout ek ...huhu


gudluck...

Miss Red said...

Hatikubaik:Tqvm....Shout mix ada..tp mungkin lambat sikit keluar tadi.........hoho..:)

mkrs said...

ms red:simple...nice..n creative...
gud job

Hencik feraRi said...

manisnye kurma ini