10 July 2011

Habis dah Mood Aku weh...

Lepas tulis satu entry semalam..Mula lah nak  menulis lagi..Oit ada ke orang nak comment ko punya entry...Entry semlam pun ntah ada orang baca ke tak ek....(Dalam hati sanubari: Ada aku kesah???>>  Kisah sebenarnya:))..haha..

1.Hari ini puasa lagi..Working alone again.Pagi-Pagi je dah dapat tahu 2 new librarian to off today.Adoyai.Lagi la mood aku jatuh merudum hari nie...Now ramai staff and students perasaan mood aku dah tak bape elok..Habisla sorang-sorang datang tegur



                 Ms Raychel:Why your face looks sick eh
Ms Rajes:Dont stress ea as
          Ang(Students): Miss jangan masam-masam...
bla..bla..bla........................


Adoyai..susah ek nak hide perasaan dan mood sendiri.So sorry again im not perfect..:(

2.Hari ini memang tak nak banyak cakap.DIAM sambil mengamalkan apa yang di bawah...

Again life is fragile....so handle it with pray and zikruAllah

3.Kalau MKRS nampak muka aku yang macam ini punya tawau apa dia akan cakap ek..

4.....Sampai sini dulu.

No comments: