12 July 2011

Pelamin Anganku Musnah...!!!

Ex -Bf saya zaman sekolah dulu-dulu...hahaha..:)

Apa perasaan Korang bila Tengok gambar Ex-bf korang kawin..............

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Perasaan Aku tadi memang.............bla..bla..............bla....bla..........
   .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
                                               
Cantik nya budak tu (Kecik macam aku jugak ek)






Pelamin and baju Pengantin (sweetnyee)






 Padan la korang nie (Anak mesti comel jugak) ..








Tiba-tiba nak layan lagu "Pelamin anganku musnah" hahahha






Sungguh Jodoh itu Rahsia Allah Sehingga tiba hari untuk kita diijabkabulkan

Semoga awak bahagia sebahagia-bahagianya hingga ke liang lahad..
Itu doa saya.......................


So Start from today nak hafal betul-betul doa ini..:) Peace

Jodoh itu...........Pilihan Allah......Harus dicari dan Diyakini...:)

so ..........MKRS.......:)

7 comments:

AliaJustea said...

erk.. kalau alia memang sakit hati yang teramat.. sob sob sob..

Miss Red said...

sama la..kakak..ceh wah..tapi apa pun kita kena redha dan yakin dengn jodoh yang Allah tetapkan untuk kiter kan ..so usha lagi..:)

Hafiz Al-Pazin said...

kalau jodoh tak kemana. haha. sy doakan kamu supaya pelamin angan kamu nanti tak musnah...jangan lupa nt jemput sy jadi tok kadi...hehe

Miss Y and Her World said...

hanya mampu bersabar. setiap makhluk di dunia ni dah ditentukan jodohnya masing-masing. tapi hati sedih gak la ;)

Seronok Ke Iklankan Diri Sendiri Dalam Facebook?
Tips : Cara Mudah Kantoikan Boyfriend Curang

Miss Red said...

Hafiz Al-Pazin: yup sebab itulah jodoh itu harus di cari nad diyakini..kan..:) tq for the comment...

Miss Y and Her World: Yup sedih la jugak.tp dah memng dia bukan jodoh pilihan Allah untuk kita..So redha..Mungkin ada yang lebih baik menanti..:)

u-xuf said...

i wanna know....hoho

Anonymous said...

Terjadi pada diriku