03 March 2011

Jangan Sesekali Biarkan Blog anda Bersawang..:) Itu Bahaya ok..

Merahterusmekarmara
Shhhh
Dah lebih seminggu tak update blog...blogwalking pun tak..Wa3.Apa nak jadi nih....(cepat-cepat la buang habuk kat sini)Nanti kalo dah bersawang mawang lagi susah nak buang..:) Dalam hati( Banyak cekadak la...Cakap je la ko malas nak menulis dan update kan) hahah...Dont worry.Kalo saya tak menulis di sini..Di mana lagi saya harus campak dan tinggalkan semua rasa yang tertanam dan singgah di hati saya ni...hmmm

Tunggu jep..Myvi merah nak tumpang lalu kat sini jep...;)
Interview
Balik je daripada Negeri Sembilan.Keesokannya hari nya saya terus pergi interview di Telekom Malaysia Batu Pahat
Position:Telemarketing
Salary:RM 800...(???)
Isnin ni pulak dah start training.Tak tahu la macam mana nanti..:)All the best Asmida,Its a right time to grab and collect new experience and apply all knowlwdge that you have..:)Apa pun gaji hanya angka.Pengalaman itukan lebih berharga kan????'':)


Kucing
Seminggu saya di Nogori.Tiba-tiba dapat berita kucing saya bergadoh dengan musang.Apa lagi rungsing la hati saya ni.Dan tak sabar-sabar nak jaga dan tolong apa yang  saya mampu.(Nampaknya sudah semkin ok).Doa saya Semoga Allah terus meminjamkanNya untuk saya beberapa waktu lagi...Because,saya akan mati kutu tanpa dia..:)

Nota kaki
1.Sedang saya menulis nie..(Bunyi burung hantu pulak..bersahut-sahut).Siapa ek yang Allah akan mengambilnya pergi...hmm.
2.Sekarang saya dah pakai Hp N95..dan rajin pulak update status yang ntah apa-apa(Ingat facebook bukannya tempat yang baik untuk berkongsi semua rasa..!!!)Serahkannya pada Allah.Banyakkan Berdoa..Usaha..ok..Berzikir semua..
3..................................
4-Kerja...kerja..kerja..LIBRARIAN..Bilakah(S41)..

2 comments:

eznyzakhalid@blogspot.com said...

bgus laa... at least dpt pengalaman.... InsyaAllah impian mu akan termakbul...amin... Gud Luck!! bl free dtg la mlka... ;>

dinas said...

haii...
goood luck ye :)
im foolowing u back :)