22 February 2011

4 Rangkuman rencah rasa @$...:)


Bosan ke???
Bosan.(Tapi sebenrnya taklah bosan sangat) 23 hb February ni..saya dah sebulan menganggur. Baru sekarang rasa susah nak dapat peluang kerja.Sebab itulah saya sekadar ingin mengingatkan diri saya dan mereka yang sedang bekerja dalam bidang saya ini, supaya terus menghargai setiap saat kerja anda di sana. Sebab saya terlalu ingin bekerja di tempat anda..:) Watch Out.InsyAllah rezeki saya akan sampai jugak.
Berubah Angin??
Petang nanti saya akan berubah angin ke Nogori Sembilan. Rumah "sister" saya yang "hot" tu.Mesti saya akan lebih bosan di sana,sebab Abang Acer saya pun dah rosak.Maka tak ada temanlah saya di sana.Mesti saya rindu nak update blog dan baca setiap new entry di "dashboard" merahterusmekarmara saya nanti.hmm

Business
Sehingga kini masih masih 50% progress.Tak tahu nak proceed ke tidak business internet nie.Sebab tiba-tiba saya maeragui kesahihan business tersebut.Kepada bloggers-bloggers semua ada suggestion tak???,business internet yang "reliable" / "sustain" / "less of modal" untuk saya ceburi sebelum dapat panggilan kerja nie.

Saya dapat "Award"
Yay saya dapat award dari Cik Masuri yang sangat comel."Bloggers Baik Hati"Mesti dia sedang sibuk menyiapkan persiapan untuk membina mahligai Cintanya sekarang.So wish her Best of luck .OK..:).Sebenarnya dah lama saya dapat award nie.Tapi tak berpeluang
nak "update"kat sini..:) Tq again Cik MAS..:)

Nota kaki
1-Followers makin lama makin ramai.AlhamdulilAllah.Nampknya kena rajin update nie.
2-Orait!!!..saya harus pegang ini jugak..RAMAI ORANG INGIN BERJAYA,TAPI TAK  RAMAI ORANG YANG SANGGUP BERMATIAN-MATIAN UNTUK MENDAPATKAN KEJAYAAN ITU .So mesti kena usaha dengan lebih keras lagi
3:Sekarang nie nak actif klik dan bersedekah di nuffnang and HB blog semua orang.Because what you give , you will get back..:).

4 comments:

shahirah khairi said...

best dpt award..hehe....i/allah kite dpt kje...xnk mnggur lame2..huhu

eznyzakhalid@blogspot.com said...

insyaAllah yunk... kt just plan Allah yg tentukan... mcm ak penah ckap kat ko dl ak xnak jd librarian... at last... first job ak librarian... mgkn da mmg tertulis rezeki kt mcm mane cume kt just jgn putus asa n terus berusaha... chayok2... read new post ak...;P

Samania Sama said...

rezki ade di mana2 as..
Yakin pada rezki y Allah bg..;-)

Miss Red said...

tq..:)syukran..:)