21 January 2011

Teka itu Teki

Teka-teki telah pun terjawab.Segala yang dirancang tidak berlari dengan sebaiknya.Aku umpamakan ia Seperti layang-layang yang telah pun terputus talinya...Tiada apa yang harus dikesalkan kerana aku tahu Sememangnya DIA yang aku cintai punya perancangan yang terbaik untuk aku....itu yang aku tidak perlu raguinya.Kerana aku tahu,pabila sudah sampai masanya rezeki akan jua berpihak pada aku...:)

Semuanya berjalan tak seperti yang dirancang......(Perancangan Allah itu lebih Hebat)
Tiba-tiba rasa sangat berdebar fikir hari selasa nanti..Whatever pun "PREPARE FOR THE WORST..'..ok.
♥ Writing is therapy ♥ (TQ Miss Merahterusmekarmara coz bagi therapy kat asmida ini)
Really Good News Today.;).Hope for the best again and again..(Percayalah saya sudah hampir ke situ..:))
Berjubah di hari jumaat...Semoga hari ini lebih indah drp biasa..:) (Saya segan sebenarnya pakai cik jubah nie..Tapi saya sanagat gemarkannya)
Jangan Main-Main Lagi lagi,nanti............(Nanti Encik Razib marah!!..inilah jawapannya)
Morning Malaysia..Morning staff at PSZ..oNe more weeks 2 go here....hmmm
Perang Bola Malaysia Vs Indonesia beberapa jam lagi ..Sungguh X sabar nak saksikan aksi malam ini ;) (Yes Khairul Fahmi buat saya tak tidur lena)
Yey..balik kampung jep lg..: ) (Time balik kampung mesti update status nie coz saya rindu mak saya)
Menanti Kedatangan Dr Wan Abdul Kadir Wan Dollah to PSZ..Drive carefully Dr...:)..Morning Semua ..:) (Dr Wan Cool Blog:))
Still waiting for the good News..:)..Selamat Pagi semua.
Good News Today...:)(Segalanya bermula pada saat ini)
Memang sah skg da kena Demam mendowload journal nie..Journal la kawan selama 2bulan nie..huhu
Terima ksih Sgt pada "Stanza Cinta".Bnyak yang saya telah belajar:)(Siapa ea pemilik tulang rusuk itu)
Hmm..Ornag lain semua dah dpt merasa masuk kat beberapa department masng2..kiter orng lak baru dpt tahu departmnt mana yang kiter orng akan msk esok..huhu.(Time nie tgh tension tahap maximum)
Hari ini pergi 2 department sekaligus.Cataloging and Binding/Preservation. Dapat pulak buat sendiri hardcover buku...wa3..Best giler tadi..Tq all staff kat psz(Saya agak kebudak-budakan time ini..tapi itulah saya:))
p/s:Senarai di atas adalah post2 kat fb yang aku update sepanjang kat UTM.(PSZ).Whatever pun nk ucap "Good Job Asmida" You Did a Job sepanjang 2 bulan nie.:) .Honestly Im really fall in love with PSZ..i will never n ever forget every single things.SYUKRAN &SYUKUR untuk semuanya Kalau ada jodoh kita jumpa lagi tau.Janji ia bila sampai masanya saya yang akan pergi melamar kamu di sana.So jangan naughty2..:).Tunngu saya!!,saya akan datang kembali..WatchOut.InsyAllah.Salam Perjuangan lagi..:)

No comments: