25 January 2011

Benarkah kata Adakala.....:)

Rungsingnya Saya hari ni...

Adakala kita ini jarang bersyukur
Adakala kita rasa kurang disayangi
Adakala kita rasa tidak dihargai
Adakala kita asyik memandang  sepi pada diri
Adakala hati ini sering berkata dusta
Adakala kita asyik menyalahkan diri dan mereka
Adakala kita asyik mengharap budi
Adakala yang kita tidak dapat yang diingini
Adakala kita asyik memungkiri
Adakala doa kita tidak dimakbulkan

Tapi siapa sebenarnya kita..Layakkah kita untuk memiliki hampir semuanya.Alpanya kita ini.Kita lupa semuanya hanya milik Sang Pencipta...Sedarlah hidup ini begitu singkat cuma...

p/s: .Mood nak buat report kali ni tergendala dengan peasaaan ntah apa-apa.Tapi agak ok la kot.Coz aku dah berjaya siapkan  3 pages walaupun dah hampir separuh hari mengadap PC. Wah teruk jugak macam ie....Asyik layan fb dan isu ntah apa-apa.Bila nk siap report kalau macam ni..Asmida jgn main-main lagi..nanti (jawapanya ada dalam diri kita).Ok Salam perjuangan..Semoga hati ini terus kuat.Lagi 11bulan lg untuk terus meburu impian hati..:)..Good luck semua.

1 comment:

Hencik feraRi said...

hehe.. Comel dak kecik tu..comel sgt smpai aku lupe nak ckp ape ..