26 April 2010

Overnight..:-)(Redah aje)

Gambar ni "time" kat One Utama.....

Jumaat lepas aku dan "housemate" telah overnight di kota Damansara.Konon-kononya nak membayar balik segala keringat,daya,mahupun usaha setelah berjaya menyiapkan "final project" untuk semester ini.Macam-macam cerita dan masalah dihadapi namun berjaya jua ditangani. All the best dan syabas untuk diri sendiri dan semua rakan- rakan..:-)

Kami bergerak keluar lagi lima minit sebelum jam 11 malam. Nasib baik kelibat kami berlima tidak menarik perhatian lanngsung "pak guard" mahupun "Mak guard" malam itu. lni lah kali pertama"planning" kami ingin "overnight" tercapai..selalunya ada je masalah yang tiba-tiba dan
tak dapat dielakkan.Projek yang di majukan oleh eznyza dan digerakkan oleh Nafisah dan kami semua memang best.Walaupun terdapat banyak sangat halangan.Dengan bantuan Miss GPRS maka sampai juga kami di A&W Kota Damansara.Makan punya makan gelak punyalah gelak..story punya story..sampai pukul 1 pagi juga kami lepak kat situ."Happy" sangat "time" :)

Misi kami malam tu ialah nak lepak-lepak kat Kota Damansara,tapi nampaknya tiada apa pun yang best kat situ.Melainkan dapat juga kami lalu di "shopping mall" di IKEA,DE CURVE,IKANO,One Utama dan juga di Sri Pentas 2..... Hampir 1 jam juga kami pusing-pusing dan cuba cari tempat yang best namun hampa juga termasuk juga niat kami nak pergi "down town" bandar Damansara pergi macam tu sahaja. "After that" is dan ez suggest pergi jalan-jalan Kuala Lumpur(wa3 teruja rasa hati) tapi dalam perjalanan kami "Miss GPRS informed us that on the way to KL have a roblock ahead".Lagi kami tak sedap hati.."Last-last" kami "decided" untuk patah balik Shah Alam.Sampai Shah Alam hujan mula lebat dan kami terus balik ke Alam Budiman.Apa yang "best" niat kami nak "midnight movie" malam tu tercapai juga gara-gara singgah di "Rahmath Bistro"."The damn Village" menjadi sajian utama kami pagi tu.Tepat jam 3.30 am kami balik dan menikmati suasana pagi di Alam Budiman.Tido sampai pagi...........Zzzzzzzz..

P/S:Eventhough a lot of troublesome come across our journey that morning and was not run as our planning..but we were satisfied.At least we spent our time together..!!!..:-)..Betul tak kawan-kawan???...huhu

2 comments:

wanzanira said...

btol2.... wpun mencabar, suspnt dr nak kuar smpai nak blik alam budiman...tapi mlam 2 hang out pling best!!

rEDS gO tEGETHER said...

yes!!!!!!!!!! ader jugak comment..yang lain biler nk bg comment!!!!huhu