13 November 2009

Dunia oh Dunia..




Bagaimana kita melihat dunia ini, Macam tu lah orang melihat diri kita If we see that the world was so troublesome and so boring its shows that our life will be that we thing about it rite..

Kadang-Kadang dalam hidup kita, kita sukar untuk meluahkan apa terpendam jauh di jiwa.Cubalah selami,namun hasilnya masih sama seperti selalu.Ada sesuatu yang tak terluah.
Tak siapa tahu.

Dulu aku tak suka sharing apa-apa dengan sesiapa pun Susah untuk menyatakan dan meluahkan apa yang terbuku dalam benak dan hati ini.

Aku tak suka berkongsi cerita kerana aku melihat diriku bukanlah pencerita yang baik, pengingat yang handal untuk setiap benda dan perkara yang hadir dalam hidupku .Sehinggalah aku melangkan ke UiTM, Serba sedikit aku keluar daripada kepompong diri ini dan menjadi diriku walaupun tak sepenuhya aku pecahkan "iceberg" dan tembok dalam diri ini.

Aku masih tercari-cari Siapakah diri ini sebenarnya, dan sejauh mana diri ini boleh melangkah laju pergi..

Untuk hidup dan perjalanan yang sesingkat ini Aku harapaku "i will do de best" N be the best" amin Ya Allah..
@s-Merah terus mekar mara,:)

No comments: