08 October 2009

rEd go together..


AlhamdulilAllah
..Asalamualiakum kepada blogger2..Nama di beri ..berusia 22 Tahun(Huh sekejapnyer mase berlalu)This is my first published written communication in this blog..Kali pertama nak berkogsi cerita,pendapat mahupun idea menjadikan aku sgat takut..Tapi begitu teruja..Actually niat untuk menulis Blog nie da lamer, since diploma lagi..Tapi waktu 2 mcam2 halangan ader...Dah berpuluh blog ku tatap..Pelabagaii rasa dan jiwa dikongsi bersama,hati ini begitu tertaut dengan pena penulisan setiap daripada merekaKeiklasan mereka berkonsi cerita dan meluah rasa menjadikan aku ingin jdi seperti mereka..Bukan ingin membuka pekung di dada,namun ingin sekali berada bersama dengan komuniti merekamerasai dan meluahkan pengalaman dalam apa yang termampuMenatap dan menyingkap setiap kehidupan bererti menghayati ciptaan indah manusia yang pelbagai..Kata orang pengalaman mengajar orang untuk mnjadi lebih dinamik.kritis,knolwdgwbale...Pada aku penulisan itu juga pengaalman yang mampu menjana minda hati dan diri Ok lah sebenarnye banyak benda nak cerita tapi tak tau nak mula daripada mana..:)Maklulmah beru2 nk menapak di dunia blog nie..InsYAllah semoga semangat aku untuk menulis blog nie terus kan berkobar2 sehingga keakhiya..Amin...Salam Ukhwah untuk selamanya.

Ps: Masih terngiang2 dalam benaaku,.Ada ke orng nk baca blog aku nie,mcam mana nak kenal ngan dorang semua ek..Itulah yang berlegar2 di benak ku :)

No comments: